Inscripció a l’AMPA curs 2020-21

Fa uns cursos vam engegar un nou sistema de gestió de socis en el que la inscripció es feia per via telemàtica, online, que va quedar en desús però que ara reactivem degut a les limitacions del distanciament social que estem vivint a causa de la pandèmia.

A més a més, contribuïm amb la cura del medi ambient reduïnt el consum de paper.

Hem creat una nova pestanya al nostre bloc que es diu Gestió de Socis on hi trobareu el formulari d’inscripció a l’AMPA pel curs 2020-21. És OBLIGATORI fer la renovació/inscripció a l’AMPA i el pagament de la quota. L’AMPA es reserva el dret a donar de baixa l’associat previ avís si s’incumpleix algun dels dos requisits.

Captura

Us demanem que ompliu aquest formulari web tant si és una alta nova com una renovació com a màxim el dia 31 d’octubre. Us arribarà un correu de google amb les respostes al formulari, és la còpia de l’alta/renovació.

Ser soci de l’AMPA és requisit indispensable per tenir dret a :

 • Accedir al servei d’extraescolars, matiners i tarders que gestiona l’AMPA
 • Adherir-se al programa de socialització de llibres i obtenir un descompte en la quota de material i llibres del centre.
 • Poder votar a les Assemblees de soci
 • Participar de les comissions i el voluntariat del centre (és l’assegurança de l’AMPA qui cobreix aquest voluntariat).
 • Accés a activitats gratuïtes organitzades per l’AMPA o tenir descompte.

Però a més a més ser soci de l’AMPA significa participar de la vida i la gestió del centre, col.laborant en tot allò que podem, fent coses i activitats que acaben essent un benefici que repercuteix en la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles. Al cap i a la fí, tot el que fem és per ells.

És molt important per la gestió de l’AMPA tenir actualitzades les vostres dades actualitzades, però sobre tot necessitem tenir totes les autoritzacions d’imatge i de cessió de dades degudament registrades i autoritzades per complir amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i per complir amb el dret a la pròpia imatge reconegut en l’article 18.1 de la Constitució espanyola i està regulat per la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig.

Les ALTES NOVES són les inscripcions de les noves matrícules sense germans al centre i el número de soci us el farem arribar quan rebem la inscripció. Per exemple un alumne que es matricula a P3 o a 1r d’ESO que no té germans al centre. Les altes noves es podran fer durant el curs depenent de la matrícula viva que arribi.

La quota anual per família és de 30€.

Les RENOVACIONS són tant les inscripcions de les noves matrícules amb germans al centre com les inscripcions dels alumnes matriculats en cursos anteriors. Per exemple un alumne que comença a P3 i que té una germana a 5è al centre ha de fer una renovació, però també un alumne sense germans al centre que estava matriculat al centre el curs passat i que aquest curs per exemple farà 3r, també ha de fer la renovació.

Degut a l’Estat d’Alarma decretat per la crisis sanitària de la Covid-19 ens vam veure obligats a suspendre totes les activitats programades per l’AMPA com xerrades i festes.

Per aquest motiu es va aprovar en reunió de junta de delegades que es descomptarien 10€ de la quota de l’AMPA del curs 2020-21 a les famílies matriculades i associades durant el curs 2019-20. Per tant la quota anual per família el curs 2020-21 és de 20€.

És a dir, us demanem que feu la renovació tots els que ja èreu socis el curs 2019-20, i totes les noves matrícules de P3 amb germans matriculats al centre el curs passat.

En el cas de les REACTIVACIONS dels socis que s’hagin donat de baixa i que es vulguin tornar a associar també ho han de sol.licitar a través del formulari web. Per a ser soci de l’AMPA s’ha d’estar al corrent de tots els pagaments des de P3 ja que és requisit per poder adherir-se al projecte de socialització de llibres i material no fungible o individual.


Període de pagament

L’alta, renovació o reactivació quedarà confirmada un cop rebem la còpia del justificant de pagament de la quota de l’AMPA que s’ha de fer durant el mes d’OCTUBRE. El podeu enviar a: ampasalaibadrinas@gmail.com. Us recomanem que conserveu una còpia del justificant de pagament.


Compte corrent on heu de fer l’ingrés o transferència:

BANCO BILBAO VIZCAYA ARGENTARIA S.A.
ES38 0182 8315 4302 0151 3526

Com a concepte indiqueu: nº de soci/COGNOMS


Si teniu alguna dificultat per fer el pagament poseu-vos amb contacte amb la secretaria del centre per trobar la millor solució.

Us podeu descarregar aquesta circular fent click aquí.

De cara als propers cursos deixarem instaurat aquest sistema d’inscripció online.

Junta de l’AMPA

08 de juliol del 2020

Advertisement

5 thoughts on “Inscripció a l’AMPA curs 2020-21

 1. Sandra Ferrando García 8 Juliol 2020 / 5:44

  Buenos días respecto a este mail yo soy socia de la AMPA desde hace dos cursos y mi pregunta es que si llevo los pagos de AMPA al día he de rellenar el formulario igualmente Ya me diréis algo gracias 🤗

  • salaibadrinasampa 8 Juliol 2020 / 6:46

   Buenos días Sandra, sí el formulario lo tienes que rellenar igualmente porque es una renovación. Un saludo

 2. juanlu 9 Setembre 2020 / 12:04

  Hola,

  ¿ Se sabe algo de la gente de eina cooperativa y la opción de piscina como extraescolar ?

  En la web de l’eina consta como “trabajando en ello” desde hace meses.

  Saludos.

  • salaibadrinasampa 11 Setembre 2020 / 17:28

   Hola, buenas tardes. Con todos los cambios que estamos viviendo sobre el protocolo COVID de Sanitat i Educació hemos tenido que rehacer todo el protocolo para adaptarlo nuevamente al del centro escolar y aún estamos trabajando en ello. Lamentamos las molestias pero os pedimos un poquitín de paciencia.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s