Extraescolars curs 2020-21 i Casalet setembre

Abans que ens confinessin l’Eina va organitzar unes jornades de portes obertes per les famílies, algunes es van poder fer però d’altres es van suspendre degut al tancament de les escoles i al Decret de l’Estat d’Alarma causat per la crisis sanitària de la Covid19.

Us deixem un recull d’imatges per que us feu una idea de les activitats que fan els nens i les nenes en algunes extraescolars. Si hi trobeu a faltar alguna extraescolar és per que no es van poder fer.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

I abans de marxar de vacances us facilitem la proposta d’activitats extraescolars pel proper curs. Com a novetats tenim el Petit Científic per primària i extraescolars específiques per l’ESO: Tècniques d’Estudi Assistit, Hip Hop i Arts Digitals.

I com sempre es segueixen oferint els següents espais:

 • Acollida Matinal
 • Juga i Aprèn
 • Activitats especialitzades:
  • English
  • Robòtica, Discovery TIC, Programació
  • Piscina: en aquest cas són les famílies les que s’han d’encarregar de portar-los i canviar-los.
 • Espai de Creixement
 • Escola Esportiva

Període d’inscripció: del 13 de juliol al 23 de setembre

Inscripció online a través del web de l’Eina Cooperativa: https://www.einacooperativa.coop/extraescolars/escoles-terrassa/escola-sala-i-badrinas/

IMPORTANT, inscripcions fetes a partir del 24 de setembre: 

 • Les inscripcions fetes de dilluns a dijous, els infants iniciaran l’activitat a la setmana següent de fer la inscripció.
 • Les inscripcions que es facin els divendres, els infants començaran l’activitat, la setmana següent no, a l’altre. A les escoles que es faci Acollida Matinal la activitat es podrà iniciar al dia següent de formalitzar la inscripció.

Podeu descarregar la informació de les extraescolars pel proper curs fent clic a l’enllaç següent: Info_Extraescolars_Sala i Badrinas_20_21 , hi trobareu el detall de tota l’oferta, horaris, preus i instruccions per a fer la inscripció corresponent.

De tota manera el dia 21 de setembre a les 18 hores tindrà lloc la reunió informativa d’extraescolars, per totes les famílies interessades. Si necessiteu canguratge recordeu sol·licitar-ho com a màxim fins el 16 de setembre, a través del següent formulari: sol.licitud canguratge . Servei gratuït ofert per l’Eina Cooperativa.

Tant la reunió com el servei de canguratge estaran regulats per la normativa de seguretat establerta pel Departament de Sanitat en cada moment. Ens reservem el dret de cancel·lar el servei amb previ avís als usuaris inscrits.

A més, tornem a oferir un casalet al setembre per a les tardes que encara no hi ha extraescolars, del 14 al 30 de setembre. Trobareu tota la informació fent clic al següent enllaç: Guia_casalet_Sala_i_Badrinas_Setembre_2020_13dies actualitzat

Una de les normes de seguretat establertes pel Departament d’Educació relativa a la tornada a l’escola és que els grups han de ser el més estables possible, per tant, les inscripcions al casalet de setembre han de ser per setmanes i no per dies com fins ara.

Període d’inscripció: a partir del 20 de juliol i fins el 8 de setembre.

Inscripció online a través del web de l’Eina Cooperativa: https://www.einacooperativa.coop/

Recordeu que per poder realitzar la inscripció a les extraescolars, matiners, espai de creixement i el casalet de setembre heu de ser socis de l’AMPA del curs 2020-21.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s