Acta reunió de Junta 28/02/2020 i resum del darrer Cafè Tertúlia del curs

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, degut a la situació provocada per la crisis del Covid19 i el decret de l’estat d’alarma ens vam veure obligats a suspendre totes les activitats programades per l’AMPA entre elles la reunió de junta de delegades i comissions programada pel mes de març en la que s’havia d’aprovar l’acta de la reunió de junta del mes de febrer.

Han estat uns mesos en que l’activitat de la junta de l’ampa no ha deixat de funcionar però s’ha centrat en els temes més urgents com:

  • Reclamar la devolució dels 13 dies del servei de menjador cobrat per Serhs que no es va poder oferir, i que després d’insistir per diferents vies (Ajuntament, Consell Escolar Municipal, Consell Escolar Menjador Municipal, Pepeta…) Serhs va retornar a finals de maig.
  • Reclamar la devolució de la part proporcional del curset de natació del CNT que també es va cancel·lar, tant al CNT qui impartia el curset com a l’Eina que gestiona el cobrament dels rebuts i finalment vam aconseguir que tornessin els diners a les famílies el 30 de juny.
  • Hem anat informant de temes d’interès relatius a beques de menjador i els casals d’estiu, i de tot allò que considerem d’interès per a la comunitat educativa.
  • Hem fet el seguiment tant de la construcció del nou edifici com de les obres de l’Auró on es farà el 1r d’ESO
  • Hem estat en permanent contacte amb la direcció de l’escola en tot allò relatiu a l’nici del tercer trimestre, a la preinscripció, el retorn a l’escola per a una part de l’alumnat a partir del 8 de juny, el final de curs,
  • Seguirem en permanent contacte amb la direcció de l’escola sobre com serà el retorn a l’escola el 14 de setembre, el pla d’obertura i el pla de contingència que l’escola encara està definint per que les instruccions van canviant.
  • Hem intentat mantenir el vincle entre les famílies amb les diferents activitats i reptes que us hem anat plantejant i de les que se n’han fet diversos vídeos amb una alta participació i que podeu seguir veient al canal de Youtube de la comissió de famílies, al que també us podeu subscriure si voleu. Creiem que la canalla ho va agraïr, tant per entretenir-se com per veure el que feien els seus compannys i companyes de classe.
  • A més a més hem participat en diferents accions solidàries durant el pic de la pandèmia per donar les gràcies a tot el personal sanitari i animar als pacients en la seva recuperació: amb els Arcs de Sant Martí i les roses de Sant Jordi. El CST ens va enviar una carta d’ Agraïment ESCOLA SALA I BADRINAS i Mútua de Terrassa ens va fer menció a les seves xarxes.

El dia 30 de juny ens vam reunir a través de videoconferència la junta, les representants de les mares i pares i de l’AMPA del Consell Escolar i les comissions, per tractar diferents temes i en breu esperem poder fer-vos arribar l’acta.

Mentrestant aquí teniu l’ Acta de Junta 28/02/2020 aprovada en la darrera reunió.

A més a més el dia 1 de juliol l’escola ens va convidar al darrer cafè tertúlia del curs, el del segon trimestre previst pel mes de març també es va cancel·lar per la Covid 19. Tot i  que aquesta vegada no vam poder prendre cafè ni degustar les pastetes delicioses a les que ens té acostumades la direcció de l’escola, la trobada virtual va ser molt amena. Ens va anar molt bé poder tenir aquest darrer contacte fins setembre i compartir les nostres experiències, les sensacions viscudes aquests darrers mesos i les inquietuds per com començarà el curs vinent, tant per part de les famílies com de l’escola.

Podeu llegir tot el que es va parlar al Resum Cafè Tertúlia 01/07/2020..

Junta de l’AMPA

03 de juliol del 2020

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s