Tot anirà bé: l’Arc de Sant Martí

A Itàlia va sorgir la iniciativa de penjar un Arc de Sant Martí al balcó a la finestra mentre duri el confinament i l’estat d’alarma decretat pel coronavirus, amb la idea que es fes amè per la canalla i sapiguessin que no estan sols.

A Terrassa, després que el Departament d’Educació decretés el tancament de tots els centres educatius i el Govern Espanyol decretés l’estat d’alarma, les famílies de l’escola Sala i Badrinas ens hem sumat a aquesta iniciativa que combina manualitats i positivisme. Per fer passar el temps en família, amb la canalla i pensar en coses boniques.

En la distància, en l’aïllament social hem fet una comunitat virtual, a través dels grups de whatsapp de classe hem demanat que les famílies que vulguin ens enviin fotografies d’aquests arcs de Sant Martí, penjats al balcó, a la finestra, en una samarreta, en un dibuix i la resposta ha sigut que hem rebut desenes de fotografies que hem anat penjant a l’stories de Facebook i Instagram de l’AMPA, i hem aconseguit treure un somriure a grans i petits, un somriure d’esperança.

En voleu veure una mostra? Mireu el vídeo  “Tot anirà bé”, amb la música de Dr. Prats que li va que ni pintada.

Podeu seguir enviant-nos les vostres fotografies i les penjarem als stories de les nostres xarxes.

Amb el hashtag #Totanirabe #Joemquedoacasa #Terrassaesquedaacasa #Juntspodem #Desdemiventana, l’Arc de Sant Martí s’ha convertit en el símbol de lluita en positiu.

Deixa un comentari