Tret de sortida al nostre Institut Escola

El passat dilluns 10 de febrer, a les portes de l’Escola Sala i Badrinas teníem uns convidats gens habituals: l’alcalde Jordi Ballart acompanyat del Conseller d’Educació, Josep Bargalló. 

L’objectiu de la visita no era només conèixer les instal·lacions de la nostra escola i el nostre projecte,  sino signar el conveni per construir l’Institut Escola Sala i Badrinas. Acompanyats per la directora de l’escola, Olga Martí i la cap d’estudis, Alba Colom i els representants de l’AMPA, Jessica Saduskie, Marta Gascón i Daniel Soto, Ballart i Bargalló, junt amb el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació del Vallès Occidental, Jesús Viñas i la Regidora d’Educació, Teresa Ciurana, i una llarga comitiva van visitar les instal·lacions de la fàbrica on d’aquí poc s’alçarà la nostra escola.

Segons l’acord, es preveu que tant l’Ajuntament com la Generalitat col·laborin en la construcció de l’edifici. El nou edifici s’aixecarà  en una part de l’antiga fàbrica tèxtil avui tancada amb accés principal pel carrer Prim, i s’estendrà del carrer Pare Font a la carretera de Rubí. En el disseny hi participarà tota la comunitat educativa i es tindran en compte les necessitats de la ciutat.

Totes les lluites, les manifestacions, les marxes, les samarretes, les reunions… tot l’esforç de mares, pares, avis i àvies, nens i nenes de la nostra escola han donat el seu fruit. És un exemple de treball en equip i tots hem d’estar orgullosos d’haver-lo fet possible. 

IMG-20200213-WA0043

Marrón Amarillo Vacaciones Familia Foto Collage

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s