Canguratge per les tutories d’inici del curs 2019-20

No sabeu on deixar els vostres petits per assistir a les primeres tutories del curs 2019-20? Aquest any tornem a oferir el servei de canguratge per tal que tots poguem assistir com ens recomanen les mestres, sense la mainada.

A partir d’ara ja podeu reservar plaça si en necessiteu. Per a les famílies dels nous alumnes de P3 ho heu de fer fins el 2 de setembre a l’enllaç Inscripció canguratge tutories P3. Per a la resta de cursos teniu de termini fins el 19 de setembre i heu de sol·licitar-ho a l’enllaç Inscripció canguratge tutories P4-6è.

El preu per a les famílies sòcies de l’AMPA és de 2 euros pel primer fill/a i 1 euro per cadascun dels següents nens/és. Pels no-socis té un preu de 5 euros per nen.

Us recordem que aquest és un servei únicament per a alumnes matriculats al centre i que les famílies associades heu de fer-nos arribar el resguard del pagament de la quota que heu fet durant el juliol al correu ampasalaibadrinas@gmail.com o bé deixar una còpia a la bústia de l’AMPA de l’escola. Si no s’ha fet el pagament haureu de pagar el preu de no-soci.

El canguratge el gestiona la cooperativa l’Eina, com en altres ocasions. Per motius de ràtio cal inscriure’s dins el període establert i no s’admetran nens i nenes de famílies que no hagin sol·licitat el servei. En tot cas sempre podeu consultar-ne la disponibilitat fora de termini enviant un correu electrònic a l’AMPA.

Deixa un comentari