Cangur per a les reunions d’inici

canguro-peluche-saltando-89255No sabeu on deixar els vostres petits per assistir a les primeres tutories del curs 2018-19? Aquest any també s’ofereix servei de canguratge per tal que tots poguem assistir com ens recomanen les mestres, sense la mainada.

A partir del 27 d’agost podeu reservar plaça si en necessiteu. Per a les famílies dels nous alumnes de P3 ho heu de fer fins el 4 de setembre a l’enllaç Inscripció canguratge tutories P3. Per a la resta de cursos teniu de termini fins el 20 de setembre i heu de sol·licitar-ho a l’enllaç Inscripció canguratge tutories P4-5è.

El preu per a les famílies sòcies de l’AMPA és de 2 euros pel primer fill/a i 1 euro per cadascun dels següents nens/és. Pels no socis té un preu de 5 euros per nen.

Us recordem que aquest és un servei únicament per a alumnes matriculats al centre i que les famílies associades heu de fer-nos arribar el resguard del pagament de la quota que heu fet durant el juliol al correu ampasalaibadrinas@gmail.com o bé a la bústia de l’AMPA de l’escola.

El canguratge el gestiona la cooperativa l’Eina, com en altres ocasions. Per motius de ràtio cal inscriure’s dins el període establert i no s’admetran nens i nenes de famílies que no hagin sol·licitat el servei. En tot cas sempre podeu consultar-ne la disponibilitat fora de termini enviant un correu electrònic a l’AMPA.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s