Assemblea inici curs 2022-23

Us convoquem a tots a la primera reunió de l’AFA d’aquest curs. Les famílies que sou noves a l’escola podreu conéixer la nostra activitat i a totes us presentarem els reptes que ens plantegem pel curs 2022-23.

Us esperem el dimarts 8 de novembre a les 18:30 al menjador de l’escola, als mòduls.

El passat mes de gener la secretària de l’AFA va presentar la seva renúncia i temporalment ha exercit aquestes funcions l’Elisabeth Notivoli, que també és la vicepresidenta de l’AFA. Si més no, és necessari que el càrrec de secretaria quedi omplert pel bon funcionament de la junta, perque així ho marquen els estatuts de constitució de l’associació i legalment és obligatori. Per aquest motiu, demanem una persona voluntària que vulgui exercir de secretària de l’AFA, del contrari l’activitat de l’AFA es pot veure suspesa. Si es presenta més d’una persona hi haurà eleccions el mateix dia de l’Assemblea, si només es presenta una persona es presentarà i ratificarà el càrrec a la mateixa Assemblea. Podeu escriure’ns un correu a ampasalaibadrinas@gmail.com abans del 4 de novembre. És un tema de màxima importància del que depèn la continuitat de l’AFA.

L’ordre del dia és el següent:

Ordre del dia:

1 Presentació AFA (s’explicarà què és l’AFA, què fem i com ho fem, ho explicarà cada comissió)

2 Balanç 21-22 i Pressupost 22-23

3 Elecció càrrec secretaria

4 Estat futur edifici

5 Precs i Preguntes

També es parlarà del concert de Nadal que organitza l’escola.

Hi ha servei de canguratge subvencionat per l’AFA i gestionat per Unió Lleure. Cal inscripció fins el dia 04 de novembre omplint el formulari de sol·licitud del servei.

Cost soci 2€ i 1€ a partir del segon fill/a

Cost no soci 5€ per infant

*Heu de portar l’import exacte el mateix dia

Si al final no necessiteu el servei us demanem que, si us plau, ens escriviu un correu a ampasalaibadrinas@gmail.com, per cancelar·lo, ja que és un servei que paguem totes i potser hi ha llista d’espera.

Insistim en què la vostra assistència és molt important: l’AFA som totes les famílies del Sala i Badrinas i quants més assistents a les assemblees, més representatives seran les decisions que es prenguin.

24 d’octubre del 2022

Junta de l’AFA

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s