Casal d’estiu 2022

Hola famílies!

Aquest curs torna el casal d’estiu! enguany més aviat que mai per que ja s’ha obert la convocatòria per sol·licitar l’ajut econòmic per a activitats de lleure d’estiu. Pels casals municipals encara no tenim la informació de preus, dates, centre d’interès i només us podem fer 4 pinzellades. Si us interessa algun casal municipal us recomanem que espereu una mica perque no trigaran en publicar la informació. I per sol·licitar la beca hi ha temps fins el 18 de març.

Casal d’estiu Unió Lleure

L’AFA en col·laboració amb Unió Lleure, us ofereix el casal d’estiu a l’escola per a infants de P3 a 2n d’ESO obert a tots els infants tot i que no siguin del Sala i Badrinas.

Oferim dues opcions segons l’edat:

Com a novetat hi haurà un dia d’activitats només en anglès.

També es farà alguna activitat de germanor amb el casal del barri o altres casals, però està per definir.

INSCRIPCIÓ
Del 14 de març al 13 de juny de 2022, a través de la nostra web www.uniolleure.cat

REUNIÓ INFORMATIVA
Dijous 12 de maig a les 18.00h reunió informativa general de Casal d’estiu. Uns dies abans
informarem de si es farà presencial o via telemàtica.

Si voleu sol·licitar la beca pel casal d’estiu heu de contactar amb Unió Lleure per a que us ompli la documentació necessària. Recordeu que teniu del 28 de febrer al 18 de març.

Per a més informació heu de contactar amb Unió Lleure: info@uniolleure.cat

Casal d’estiu Esplai Segle XX

L’Esplai Segle XX ofereix el casal d’estiu al casal del barri del Segle XX i forma part de l’oferta de casals municipals com a projecte subvencionat de l’Ajuntament de Terrassa. Obert a tots els infants de l’escola, del barri i de la ciutat.

A Terrassa, gran part de les entitats de lleure porten a terme un projecte comú de Casals d’Estiu amb objectius i centre d’interès comuns que garanteix l’accés a l’activitat en igualtat de condicions per a qualsevol infant a tots els barris de la ciutat i compta amb el suport del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa.

Encara no està disponible tota la informació però us en fem 4 pinzellades.

El casal comença el dia 27 de juny, fins el 27 de juliol. L’horari és de 9h a 13h, amb opció a menjador (carmanyola o càtering) i opció a tardes (cada opció amb una quota). Hi ha opció a fer el casal complet o per setmanes. Es faran dues excursions, dues piscines i trobades de germanor amb el casal de l’escola i d’altres casals a definir. Els grups són per edats, com sempre. L’útima setmana del casal es fan colònies.

Tema preus encara no està disponible la informació perquè desde l’ajuntament encara no s’ha tancat.

Si voleu sol·licitar la beca pel casal d’estiu heu de contactar amb l’Esplai Segle XX per a que us ompli la documentació necessària. Recordeu que teniu del 28 de febrer al 18 de març.

Per a més informació heu de contactar amb l’Esplai Segle XX: esplaiseglexx@gmail.com

Comissió d’extraescolars

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s