La Carme, es jubila

El divendres la Carme Riera es va jubilar, després de dedicar un munt d’anys a ser mestre.

Per la tarda, l’escola li va dedicar una petita festa de comiat molt emotiva, amenitzada per la Big Band del Sala i Badrinas, acompanyada d’un fort aplaudiment de tots els nens i nens des de P3 fins a 2n de l’ESO, mestres, PAS i famílies que estaven a la porta.

L’AFA en representació de les famílies li vam atorgar el Diploma a la primera jubilida del Sala i Badrinas.

Us deixem unes fotos del moment i la transcripció de la dedicatòria que li vam escriure

Estimada Carme Riera,

No et direm qui som, no per anonimat, si no perquè de ben segur que no recordes els nostres noms, però si recordes aquells que t’importaven, els noms dels teus alumnes.

Som les mares i pares de la Mercè,de la Laia, del Roc, del Toni, d’en Pau, d’en , de la Paula, d’en Nil, de l’Ainhoa, de l’Ona, d’en Pol, de l’Adrián i molts altres que mai t’oblidaran.

Pensàvem què podríem dir de tu, però a banda de que ets una mestra meravellosa, la teva feina parla per si mateixa. Has ensenyat a pensar els nostres nens, a escriure, a parlar, a ser lliures de ser com eren, a ser autonoms i infinites coses més, que sempre quedaran en ells.

Tens una gran capacitat per educar en tots els aspectes i esperem que la continuïs utilitzant, envers el bé de la societat que necessita més persones com tu, encara que ja no sigui com a mestra. 

T’agraïm la teva implicació amb els nostres fills i filles i envers el projecte del Sala i Badrinas que sempre tindrà la teva petjada.

Desitgem que siguis molt feliç durant la teva jubilació i si veus que enyores molt els nens te’ls podem enviar a estonetes.

Una gegant abraçada

Gràcies per tot Carme i a disfrutar de la jubilació

Junta de l’AFA

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s