Dues opcions de Casal per aquest estiu

Estem molt emocionades d’explicar-vos que comencem un nou projecte en col·laboració amb l’Esplai segle XX i la Unió Lleure. Aquest projecte està enmarcat en la mirada educativa 360 que reivindicavem al nostre manifest, per allà el 2019 quan encara no èrem institut escola. En aquest manifest dèiem: “volem connectar el nostre projecte amb l’entorn”, dins i fora de l’horari lectiu.

Per això, aquest curs us oferim dues opcions: fer el casal a l’Escola amb Unió Lleure o al casal del barri del segle XX amb l’Esplai segle XX, els alumnes de l’institut escola Sala i Badrinas tenen plaça garantida en qualsevol del dos casals. Un projecte que treballem amb l’institut-escola, que mira de seguir la mateixa línia pedagògica i compartir objectius educatius.

La idea és coordinar-nos per optimitzar recursos, equilibrar l’oferta educativa de lleure i fer més accessibles les activitats per reduir desigualtats. Volem apropar i ampliar les oportunitats educatives per a tots els infants i especialment, afavorir que tot l’alumnat tingui accés a activitats educatives del fora escola. Apostem per l’equitat i la qualitat educativa a través del treball en xarxa amb altres agents educatius per reforçar la nostra comunitat.

Viu l’estiu al barri! I amb els teus amics de sempre!

Clickant a la imatge trobareu la informació de cada casal, que treballarà amb un centre d’interès comú i amb la idea de que puguin fer alguna activitat comuna, tot i que això anirà en funció de les directrius del Procicat i el Departament d’Educació.

Des de P3 i fins a 1r d’ESO

Període d’inscripció: del 3 de maig al 21 de juny

Podeu contactar tant amb l’AFA com amb la comissió d’extraescolars per a qualsevol dubte, tot i que per a les inscripcions us heu d’adreçar a l’entitat que us interessi: Esplai segle XX o Unió Lleure i us donaran tota la informació que necessiteu.

Junts fem estiu!

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s