Preinscripció 2021-22

La preinscripció escolar és un moment important per les famílies i per això el Departament d’Educació ha habilitat una web amb tota la informació necessària per ajudar a les famílies amb el procés de la preinscripció del curs 2021-22 de tota la oferta educativa a Catalunya.

Als següents apartats teniu informació concreta sobre les etapes que s’ofereixen al nostre centre.

Al bloc de l’Institut Escola Sala i Badrinas també trobareu tota la informació que necessiteu sobre la preinscripció i les jornades de portes obertes.

JORNADES DE PORTES OBERTES EDUCACIÓ INFANTIL

Les Jornades de portes obertes seran presencials els dies  2, 3 i 4 de març de 17:00h a 18:00h en franges de mitja hora. Grups de màxim 10 persones, prèvia inscripció. Durant les jornades de portes obertes es seguiran en tot moment les instruccions del Departament d’Educació pel que fa a mesures sanitàries així com les directrius de Salut Pública del 28 de desembre de 2020.

JORNADES DE PORTES OBERTES EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA

Es faran mitjançant entrevista personal, presencial o telemàtica el  4 i 11 de març de les 12:30h a les 15h amb cita prèvia. Presencials: C/Germà Joaquim nº 128, Terrassa. A les entrevistes  presencials es seguiran en tot moment les instruccions del Departament d’Educació pel que fa a mesures sanitàries així com les directrius de Salut Pública del 28 de desembre de 2020.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s