Somiem el nou edifici, comença la pluja d’idees.

Benvolgudes famílies,

Després de molts anys esperant aquest moment, sembla que el somni de tenir un edifici pel nostre Institut Escola és a punt de fer-se realitat. Tot i que encara ens queda un llarg camí per recórrer el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Terrassa convida a tota la comunitat educativa a formar part d’un procés participatiu en relació a la construcció del nou edifici. Serà com una pluja d’idees.

Tot i que, per normativa, l’equipament ha de complir amb uns requisits determinats, us demanem que ens feu arribar les vostres propostes d’allò que us agradaria que el nou edifici tingués. Poden ser aspectes concrets o generals. Qualsevol idea, per insignificant que us sembli, pot ajudar-nos a definir l’espai que volem, un espai que ens l’hem de fer nostre.

Un cop feta la recollida de totes les propostes (d’alumnat, docents i famílies), es filtraran en una comissió de treball formada per diferents persones de la comunitat educativa:

  • La direcció
  • La Junta de l’AFA
  • Portaveus dels mestres i del PAS
  • Portaveus dels alumnes
  • Portaveus de les famílies a través de la comissió tècnica qui fa el seguiment de la construcció de l’edifici des dels inicis. En aquesta comissió hi ha representats tots els cursos des de P3 fins a 1r d’ESO.

D’aquí n’ha de sortir una proposta concreta que acabarem presentant al Departament d’Educació.

A partir d’aquí seran els arquitectes i els responsables del Departament d’Educació qui prendran les decisions definitives, analitzant la viabilitat i la possibilitat de dur a terme les propostes plantejades. Cal tenir present que hi ha limitacions arquitectòniques, pedagògiques i econòmiques.

Avui la Direcció enviarà un Dinantia a totes les famílies per recollir totes les nostres respostes. Teniu fins Diumenge 7 de febrer.

Us animem, doncs, a somiar el nou edifici!

La Junta de l’AFA i la Direcció de l’Institut Escola Sala i Badrinas

01 de febrer del 2021

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s