La comissió de pati es reactiva

Ja fa uns dies que un grup de pares i mares van començar a fer millores de manteniment al pati d’infantil. Com tots sabeu hem de complir amb el protocol covid i no podem organitzar unes jornades de manteniment, com les del 2016 o les de fa un parell d’anys on van participar moltes famílies. Això sí, aquests 2 ó 3 voluntaris accedeixen al centre amb mascareta i complint amb totes les mesures de seguretat i desinfecció que exigeix el protocol covid.

La comissió de pati de l’AFA col·labora amb la comissió de pati de l’institut escola, es proposen idees de millora i com dur-les a terme.

Actuacions que s’han fet de moment:

  • Instal·lació de la gespa al pati d’infantil per a fer-lo més amigable. Material gratuït provinent d’una donació

  • Manteniment del tipi: es van substituir les teles velles per unes de noves

  • Caminet de troncs: tot i que a la canalla li encantava es va treure per que els troncs s’havien fet malbé i amb les astelles es podien fer mal, per tant es va decidir de treure. S’estan buscant idees per posar una estructura semblant i que serveixi per seure i esmorzar o fer classe, per exemple.
  • Pintar el mural “Una finestra al món”: el centre va organitzar un concurs entre tots els alumnes el dibuix guantyador és el que s’està plasmant a la paret. El dibuix l’ha plasmat un pare i una part l’han pintat les alumnes guanyadores.

Actuacions previstes

  • Pintar dues pissarres a les parets frontals dels mòduls de P3
  • Pintar de colors els maons dels fonaments dels mòduls de P3 per donar-li un aire més divertit
  • Refer els jocs de terra del pati d’infantil, es tornaran a pintar per que amb el pas del temps, l’ús i la pluja ja no es veuen. I també se’n faran de nous al pati de primària.
  • La direcció ens ha comunicat que ja han demanat pressupost per posar el toldo d’infantil i s’instal·larà durant el mes de març.

Teniu idees? Sou pintors, fusters, paletes… o senzillament us agrada el bricolatge i us considereu bricomanetes? Us agradaria col·laborar a la comissió de pati? escriviu-nos a : patisalabadrinas@gmail.com

Comissió de pati

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s