Sobre la jornada escolar

Benvolgudes famílies,

Ja fa temps que es parla de la necessitat d’una reforma de la jornada escolar i en el context actual que estem vivint aquest debat s’ha reavivat. La jornada escolar es defineix com aquella en la qual l’alumne roman al centre educatiu, i això implica tant la jornada lectiva com la jornada no lectiva (pati, dinar, acollides, i activitats extraescolars). Davant el possible neguit que hi pot haver actualment, tant sigui en l’entorn COVID, o sigui per que es condiseri una millora pedagògica, creiem que cal saber i escoltar sempre tots els associats de la nostra AMPA. De fet, aquesta qüestió també s’està parlant amb la resta d’AMPES i AFES de Terrassa i amb l’Ajuntament.

Des de la Junta de l’AMPA no som alienes a aquest debat i per això creiem que l’opinió de les famílies sobre aquest tema és molt important.

Per aquest motiu, enviarem una breu enquesta per email a totes les famílies associades. Us demanem que ens respongueu una sola pregunta molt bàsica i així saber quin és el pensament de les famílies en aquest moment sobre la jornada escolar.

L’enquesta és anònima i no és vinculant, és un sondeig. El resultat es farà públic, també el nombre de respostes rebudes i el nombre de socis registrats per saber el tant per cent de participació. En funció dels resultats l’AMPA determinarà el camí a seguir.

HI PUC PARTICIPAR? SÓC FAMÍLIA ASSOCIADA A L’AMPA?

Les famílies que són sòcies efectives són les que han omplert el formulari d’inscripció i han fet efectiu el pagament de la quota anual del curs 2020-21.

Contacteu amb l’AMPA si per qualsevol motiu no ho heu pogut fer.

COM ES FARÀ LA VOTACIÓ?

Ens regirem pels estatuts actuals que marquen que: cada família comptarà com un soci/a de l’ associació i la titularitat recaurà en un dels tutors del/s nen o nens. Segons la normativa vigent, la figura del soci va asssociada a una persona física, a un NIF. Per tant, i segons el formulari d’inscripció, s’enviarà al tutor1.

ATENCIÓ – En el cas d’haver posat les dades dels dos tutors heu de comunicar a l’AMPA qui dels dos tutors votarà, del contrari s’enviarà l’enquesta al tutor1.

El sistema de vot és el següent: 1 quota, 1 família associada (relacionat amb els cognoms dels fills), 1 vot. L’enquesta és anònima i no és vinculant.

QUAN ES FARÀ LA VOTACIÓ?

Període per omplir l’enquesta: del 10 al 15 de novembre.

Novembre 2020

Junta de l’AMPA

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s