Coronavirus: comunicat de l’Eina Cooperativa

Benvolgudes famílies,

Davant la situació d’emergència provocada pel coronavirus l’Eina Cooperativa va enviar dos comunicats a tots els usuàris i usuàries en relació a l’afectació de les extraescolars,  que també posem a la vostra dispocisió.

Comunicat dia 12 de març:

Benvolguts/des,
Ens adrecem a vosaltres en relació a les mesures oficials preses, especialment en relació al tancament de les escoles. En aquest sentit, i d’acord amb les darreres noticies oficials (podeu consultar la web oficial de la Generalitat en aquest enllaç ), les escoles es tancaran demà dia 13 de març i per tant no hi haurà activitats.
A hores d’ara, estem estudiant les mesures que hem de prendre en relació als diferents equips i la situació laboral dels treballadors i treballadores. 
En relació a les quotes estudiarem la manera de gestionar els dies sense activitat un cop tinguen més informació de la durada prevista del tancament dels Centres. 
Tan bon punt tinguem novetats, us ho farem saber. Som conscients de les dificultats del moment per a tots i totes i es per això que us agraïm la paciència i us animem a compartir amb nosaltres els vostres neguits.

Salutacions cordials,

L’Eina Cooperativa.

Comunicat dia 16 de març:

Benvolguts/des,
Davant l’actual situació d’estat d’alarma i per tal de garantir la integritat física de les persones treballadores de l’Eina Cooperativa, així com contribuir a l’esforç col.lectiu d’aïllament social i confinament, hem decidit no obrir les oficines i posar-nos en situació de teletreball.
Mantenim obertes les nostres línies de comunicació telemàtiques – correu electrònic, grups de whatsapp – i mantenim contacte amb les AMPA/ AFI/ Centres Educatius per a fer seguiment de la evolució de la situació.
Actualment, i fins que es coneguin les mesures i accions que s’han de seguir en relació a la situació laboral de les persones que treballem a l’Eina, tots i totes els monitors/es i el personal de suport de la cooperativa mantenen la seva situació laboral.
A les nostres xarxes socials – twiter (@EinaCooperativa ), Instagram (@einacooperativa) i facebook anirem penjat informació d’interès per tal de fer més entretinguda la estada a casa.
I fent nostres les paraules dels companys i companyes de Coop57: Una reflexió necessària des de la filosofia cooperativa. Més que mai abans, és l’hora de les cures, de la coresponsabilitat col·lectiva, de la solidaritat entre iguals i de l’autodefensa comunitària. Així com d’ajudar, des del suport mutu, a protegir els col·lectius en risc més vulnerables. Les evidències científiques disponibles, les recomanacions sanitàries i higièniques i els decrets oficials que modifiquen la nostra vida quotidiana estan orientades clarament a guanyar temps per garantir una resposta sòlida, amb l’urgent objectiu comú d’alentir i frenar els nivells de contagi.

En aquest objectiu, totes i tots som imprescindibles. La situació és excepcionalment nova, però aquests dies posem més que mai, la vida al centre.

Cuideu-vos, cuidem-nos i que us cuidin.

L’Eina Cooperativa.

Comunicat dia 25 de març:

Sobre la devolució de la part proporcional de la quota pel servei que no s’ha pogut oferir, llegiu el Comunicat_situació_cooperativa_240320 que va enviar l’Eina.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s