Campanya per l’escola pública de Terrassa

L’AMPA de l’escola Sala i Badrinas, com a membre de la Plataforma d’AMPAs i AFAs de l’Escola Pública de Terrassa, es suma a la campanya per l’escola pública de Terrassa.

Comunicat oficial de la Pepeta:

Un any més, a la Plataforma d’AMPAs i AFAs de l’Escola Pública de Terrassa ens dirigim a les famílies de la ciutat per tal de cridar a la participació en el procés de preinscripció i matriculació escolar per al curs vinent. Sabem que són dies de profunda reflexió familiar i, amb diversos reptes de transformació educativa damunt la taula, us animem a visitar els centres d’educació pública i a contactar tant amb els seus equips directius com les AMPA i AFAs que en formen part. Trobareu una comunitat educativa oberta que és una extensió del vostre entorn familiar i social, i que promou una escola inclusiva, de qualitat, gratuïta, compromesa i participativa. Sabem que l’escola pública no rep sovint la visibilitat ni la divulgació que es mereix, mentre que altres escoles pagades amb fons públics es permeten gastar-los en publicitat, fent-se competència directa entre elles i amb la infrafinançada xarxa pública.
També per això fem pinya! A la Pepeta, la plataforma constituïda per més de 30 associacions de la ciutat, de bressol, primària i secundària, treballem contínuament en xarxa i en coordinació amb l’administració pública, per fer efectiva la millora del sistema educatiu de totes, fent visibles les necessitats i lluitant tant com sigui possible per una educació i una ciutat millors. El curs escolar vinent, confiem que trieu ser part d’aquest projecte. Matriculeu-vos a la pública i participeu a les AMPAs i AFAs. Entre totes, seguirem sumant famílies i associacions, i seguirem millorant l’escola de totes.

Ens veurem el curs vinent? Matricula’t a la pública!

Matricula't

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s