Plantant cara a les dificultats en l’aprenentatge

Sovint com a pares ens poden assaltar dubtes sobre si els nostres fills progressen adequadament, si la dificultat per llegir és normal a la seva edat o si la impulsivitat que tenen és només passatgera. En la majoria dels casos són conductes que entren en la normalitat però a vegades poden ser símptomes d’alguna dificultat. Però no només són dificultats d’aprenentatge les que suposen un edarreriment en l’adquisició de competències o coneixements, hi ha altres problemàtiques menys conegudes com les altes capacitats que sovint passen desapercebudes i no són ben ateses. En qualsevol dels casos l’infant qui es frustra i es desmotiva.

El pròxim dia 9 de març la psicòloga educativa Begoña González Aguilar ens explicarà quines són les principals dificultats per a l’aprenentatge i com detectar-les. I ens explicarà també què són les altes capacitats.

La xerrada, oberta i gratuïta, tindrà lloc de 18:15 a 19:30 al menjador de l’Escola Sala i Badrinas.

També hi haurà servei de canguratge per qui ho necessiti. El preu per als socis de l’AMPA està subvencionat i costa: 1 euro per fill i 3 euros per 2 fills. Per als que no siguin socis de l’AMPA el preu és de 5 euros per fill.

Per assistir a la xerrada és imprescindible apuntar-se en el següent enllaç abans del 5 de març.

Jo m’apunto a la xerrada

IMG-20200302-WA0028

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s