La Comissió de Socialització de llibres necessita ajuda.

Ja s’ha acabat el curs i és el moment de començar a preparar els llibres i quaderns que utilitzaran els nostres fills i filles a partir del setembre vinent. La Comissió de socialització de llibres, tot i que durant tot el curs ha de fer amb els mestres revisió i manteniment, és ara quan té més feina i per fer-la necessita voluntaris. La tasca consisteix a revisar els llibres utilitzats, numerar, folrar,… Podeu consultar el document següent: Què és i com funciona la socialització de llibres.

En parlar de llibres de text també s’inclouen diccionaris i llibres de lectura

No tots els llibres de text són susceptibles de ser socialitzats donat que n’hi ha que s’utilitzen com a suport de treball.

La socialització és cosa de tots: us en beneficieu com a socis de l’AMPA, els nens i nenes els utilitzen i en tenen cura alhora que aprenen a valors com compartir, el respecte pel material i la reutilització. També podeu formar-ne part ajudant amb la feina que començarà a partir del 2 de juliol, que arriben els nous llibres (pels alumnes que començaran 6è i els que cal reposar i canviar). Es farà un torn de treball que s’organitzarà a través del grup de whatsapp de la comissió de socialització. Us podeu inscriure enviant un correu a socialitzaciosib@gmail.com indicant: nom, cognoms i telèfon de contacte per poder afegir-vos al grup de whatsapp.

El primer dia de classe els llibres socialitzats dels vostres fills i filles estaran a classe folrats i etiquetats.

Gràcies a tots per la vostra comprensió i col·laboració.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s