La nostra reivindicació arriba al Ple Municipal del 28 de març

Famílies,

El passat dijous 28 de març un grup nombrós de famílies vam assistir a una concentració davant de l’Ajuntament, a les 17.30 h. L’objectiu era fer-nos visibles, acompanyar-nos i participar en el ple municipal per donar a conèixer el nostre manifest.

Fora l’Ajuntament, les famílies vam encomanar la marea verda amb globus amb missatges reivindicatius i els nostres noms escrits en ells. Les nostres pancartes ens hi acompanyaven, fins i tot, timbals, i xiulets que van palesar que seguim amb persistència fins que se’ns doni una resposta satisfactòria.

Pel que fa al ple, Jessica C.Saduskie, vicepresidenta de l’AMPA de l’escola, va llegir el manifest, tot posant l’èmfasi en la necessitat urgent de “previsió, estratègia i compromís” per posar fi a la situació de provisionalitat que l’escola viu des de fa 8 anys. L’alcalde, Alfredo Vega, va respondre que reconeix que hi ha una manca de planificació escolar, que les competències per resoldre el conflicte són autonòmiques; no pas municipals, i que les condicions dels barracons, malgrat que es troben en un context indesitjable, són dignes. Vega destaca que el problema a la nostra escola no es pot analitzar de forma aïllada, sinó que necessita veure’s des d’un prisma més global i per zones. Sobretot cal tenir en compte la resta d’escoles del voltant, i dins el marc del pacte contra la segregació aprovat, acabar de definir si és estrictament necessari la construcció de l’Institut-Escola o cercar altres vies de solució.

Amb les respostes del Sr. Alcalde ens vam veure interpel·lats, i reafirmem el nostre posicionament: Nosaltres mai no hem dit que els barracons no siguin dignes. Disposen del mínim necessari per classe amb normalitat; els màxims que tenim són perquè s’han adquirit per les famílies de l’escola, mitjançant l’AMPA. Les nostres filles i fills viuen la situació amb normalitat. Però, evidentment, un context indesitjable com titlla l’alcalde a la seva intervenció, en una improvisació total, no pot allargar-se més en el temps.

Podeu veure el vídeo del ple en l’enllaç següent:

La nostra intervenció és al minut 1:13:37.

 

Podeu veure i penjar les vostres fotos, de l’acte que vam protagonitzar les famílies fora l’Ajuntament,  en el següent enllaç: https://photos.app.goo.gl/2kZNLyZKhwJwGm3B8

Agraïm la implicació de totes les famílies,

Seguim amb les accions i us en seguim informant,

AMPA SALA I BADRINAS

 

 

 

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s