L’escola a l’audiència pública d’educació

whatsapp_image_2018_10_01_at_10_35_46L’alcalde de Terrassa i regidor d’Educació, Alfredo Vega, resta a l’espera de reunir-se properament amb el director de Serveis Territorials d’Educació, Jesús Viñas, i amb el conseller d’Educació de la Generalitat, Josep Bargalló, per continuar amb les converses sobre la construcció de l’edifici pel Sala i Badrinas. Una representant de la Comissió d’Edifici de l’AMPA va intervenir a l’Audiència pública celebrada el passat 11 d’octubre al centre cívic Maria Aurèlia Capmany per reclamar el compromís de l’Ajuntament en aquest sentit.

Podeu veure la intervenció al vídeo següent:

Actualment la Comissió d’Edifici de l’AMPA la formen 14 mares i pares que fan una tasca poc visible en el dia a dia, però molt important a l’hora d’apressar les autoritats per aconseguir el que portem 7 anys esperant: una escola en un edifici definitiu. Actualment les nostres reclamacions són, a mig termini, el projecte d’una escola-institut amb la construcció de l’edifuci i, a curt termini, més espais pels alumnes, començant pel pati.

Us instem a totes les famílies a col·laborar i a fer força juntes. Podeu mantenir-vos informades i també opinar sobre aquest tema assistint a les assemblees, formant part de la Comissió d’Edifici i estant pendents d’aquest blog.

 

One thought on “L’escola a l’audiència pública d’educació

  1. Sandra Ferrando García 19 Octubre 2018 / 6:11

    Molt be l’ intervencio de una de les mares de la nostra escola SALA I BADRINAS….. a vera si entre tots ho aconseguim el nostre desig TENIR L EDIFICI ESCOLA INSTITUT.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s