Si apagues el motor… tots hi guanyem!

imatge_apagaelmotorUna vegada més l’AMPA del Sala i Badrinas ens afegim a la plataforma Camí Escolar Terrassa en una nova acció de sensibilització conjunta amb altres associacions de mares i pares. Durant el mes de març volem conscienciar les persones conductores de la importància d’apagar el motor del cotxe quan està turat, i també sobre els impactes ambientals dels motors de combustió i la possibilitat de disminuir-los amb una mobilitat més sostenible (a peu, en bicicleta o transport públic).

Són diversos els estudis que alerten que l’impacte negatiu que té la contaminació, no només afecta la salut física dels nostres nens i nens, sinó també la seva salut intelectual. Com diu l’expert Jordi Sunyer, cap del programa de salut d’ISGlobal, “La solució hauria de ser la mateixa per a tothom: reduir l’ús del vehicle privat per anar a l’escola i crear camins escolars menys contaminats i més segurs”.

Trobareu més informació a la web de Camí Escolar Terrassa. Fa uns dies també vam compartir a les xarxes socials un article relacionat amb aquest tema que pot resultar-vos interessant: Un entorn que condiciona.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s