Carnestoltes subaquàtic!

2015-01-26_carnaval2015-4-300x164Hola famílies! Un any més ens preparem per participar en la Rua Infantil de Carnestoltes a Terrassa. Les disfresses estaran exposades a l’escola des d’aquest dilluns.
Aquest any com ja sabeu les disfresses estan relacionades amb el fons marí, amb tres disfresses: peixos, estels marins i meduses (tot es va escollir per votació en assemblea el darrer mes de juny). Les disfresses s’assignaran per famílies aleatòriament, no es podrà triar ni canviar per motius d’organització.
A més, seguim reivindicant l’edifici de l’escola dels nostres fills i filles, aquest curs el lema de la comparsa és: “Estarà al fons del mar el nostre edifici?”.
Per participar a pa rua infantil de Terrassa necessitem un mínim de 50 famílies (amb pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies, cosins,…). Així doncs, la inscripció implica un compromís de participació a la rua, de compra i muntatge de la disfressa en els diferents tallers que es faran. Aquest és l’enllaç per la inscripció: https://goo.gl/forms/eRDb8ELAf5gsvJTY2
  1. Data: 11/02/2018
  2. Lloc: Rambla de Terrassa
  3. Preu: 5€ per persona famílies al corrent de la quota anual de l’AMPA / 8€ per persona per a la resta de famílies.
  4. Inscripció fins al 17/11/2017
La venda del material de les disfresses es farà al mes de desembre. En breu rebreu més informació. Podeu adreçar les vostres consultes a: salaibadrinas.carnestoltes@gmail.com
Us esperem a tots! Serà ben divertit, animeu-vos!

Deixa un comentari