Extraescolars per al curs 2017-2018

extraescolars

Ja tenim tota la informació per a la inscripció dels nostres fills a les extraescolars del proper curs! Volem informar-vos que tenim moltes activitats noves tant per als més menuts, per als pares o per a tota la família…

Enguany les activitats extraescolars començaran el dilluns 2 d’octubre, excepte matiners que començarà el mateix dia que l’escola, el dimarts 12 de setembre. Durant les tardes de setembre, però, farem un casalet.

Casalet durant el setembre

Sota el centre d’interès “Els 5 sentits”, al setembre farem casalet de dilluns a divendres de 16.30 a 18 hores. L’objectiu és endinsar-se als 5 sentits tot tocant textures, escoltant música, tallers de manipulació o de gust i olor com els de cuina… Trobareu tota la informació en aquest document o a la web de L’Eina Cooperativa. A més, per per a qualsevol dubte, farem una reunió d’aquesta activitat el proper dimarts 20 de juny a les 18.15 h al menjador de l’escola. Com sempre, comptarem amb servei de canguratge.

Extraescolars per a infantil

graella infantil

Pel que fa infantil, totes les activitats extraescolars d’infantil es faran a càrrec de l’empresa L’Eina Cooperativa, excepte natació, que es realitza al Club Natació Terrassa i L’Eina és l’encarregada de cobrar les quotes. Recordeu que per a piscina no hi ha servei de monitoratge, els pares són els responsables de portar, canviar i recollir els seus fills de l’activitat. En la següent documentació trobareu tota la informació o a la web de L’Eina Cooperativa.

Extraescolars per a primària

graella primària

Per als més grans de l’escola, aquest curs tenim moltes novetats! A part de les activitats esportives i/o de competició i de les activitats de Juga i aprèn de L’Eina, on aquest any incorporem patinatge i teatre, els nens de primària també podran fer anglès a l’escola a càrrec de Salt Idiomes, batucada per Batuescola i robòtica per als de tercer i quart a càrrec de Codelearn. L’activitat de piscina s’ofereix per als nens i nenes de primer i segon al Club Natació Terrassa. Recordeu que per a piscina no hi ha servei de monitoratge, els pares són els responsables de portar, canviar i recollir els seus fills de l’activitat. Recordeu també que per manca d’espais a la nostra escola, ens veiem obligats a oferir algunes activitats extraescolars a les instal·lacions de l’IES Santa Eulàlia. L’Eina és l’encarregada de portar-hi els nens i nenes que després cal recollir allà mateix.

En la següent documentació trobareu tota la informació o a la web de L’Eina Cooperativa.

Activitats per a mares/pares i famílies

Enguany tenim una gran novetat, us oferim activitats familiars, ioga en família, i activitats només per als pares i mares, batucada. Aquestes activitats es faran quinzenalment els divendres a la tarda de manera alterna, començant ioga el divendres 6 d’octubre de 17 a 18 hores, i batucada per a adults començarà el divendres 20 d’octubre també en el seu horari habitual, de 19 a 20.30 hores.

Trobareu més informació en el següent document.

Inscripcions i reunió informativa d’extraescolars el 14 de setembre

Les inscripcions a les diferents activitats es poden fer preferiblement per Internet a la web de l’Eina o omplint i enviant els formularis al correu d’extraescolars (extraescolarssb@gmail.com), però també deixant els fulls d’inscripció a la bústia de l’AMPA.
La data límit d’inscripció serà el 20 de setembre, excepte a anglès, que les inscripcions i la prova de nivell caldrà fer-les ara durant el mes de juny. Farem també una reunió explicativa de totes les activitats en iniciar el curs, el dijous 14 de setembre al menjador de l’escola a les 18.15 h. Com sempre, comptarem amb servei de canguratge per a aquelles famílies que el necessitin.

Per a més informació, no dubteu a contactar amb la Comissió d’extraescolars a extraescolarssb@gmail.com. Esperem que us agradin les novetats del proper curs i molt bones vacances!

 

Advertisement

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s