Tots per una mobilitat més segura!

logo_cami_escolar_terrassa_web-300x274La Junta de l’AMPA de l’escola Sala i Badrinas es va reunir la setmana passada amb representants de la plataforma Camí Escolar Terrassa per tal d’exposar els accidents ocorreguts darrerament a la carretera de Rubí i conèixer el projecte. El resultat més immediat de la trobada és que les famílies de la nostra escola donaran suport a la manifestació convocada el 28 de juny davant de l’Ajuntament de Terrassa per demanar una millor qualitat en la mobilitat dels vianants.

Camí Escolar Terrassa és un projecte impulsat per les AMPAs dels centres Serra de l’Obac, Lanaspa Giralt, el Vapor i Bisbat d’Egara amb la intenció de vetllar per una ciutat amb menys cotxes, un aire més net i una mobilitat més segura, especialment per garantir l’autonomia dels nens i nenes a l’hora d’anar a l’escola. A la reunió que vam mantenir també hem conegut iniciatives per intentar fer notar als conductors la proximitat d’una escola -més enllà de la senyalització viària- i per comprovar, per exemple, si la velocitat dels cotxes que circulen al costat del centre és adequada.

La primera adhesió de l’AMPA del Sala i Badrinas a Camí Escolar Terrassa, com hem comentat, es visualitzarà amb la concentració convocada el proper dia 28 al Raval de Montserrat a les 19 hores. Serà dos dies abans que al Ple de l’Ajuntament es proposi l’aprovació del nou Pla de Mobilitat Urbana, i els manifestants volem reclamar un projecte realment ambiciós: menys cotxes a la ciutat per un aire més net i uns vianants més segurs. Us necessitem a tots per obtenir la repercussió que desitgem!

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s