Un altre atropellament al pas de vianants de l’escola

Aquest matí, a les 9:15h, han atropellat a una noia jove que creuava pel pas de vianants de la carretera de Rubí més proper a l’escola Sala i Badrinas. Segons els pares i mares que han presenciat l’accident, la dona ha impactat contra el parabrises del vehicle i la conductora ha assegurat que no l’ha vist quan travessava. El director, Ferran Medina, i la cap d’estudis del centre, Olga Martí, han sortit de seguida per ajudar la noia. Medina, a més, s’ha posat en contacte immediatament amb la regidora d’educació de l’Ajuntament de Terrassa, amb inspecció i els Serveis Territorials per tal que el servei de mobilitat del govern local solucioni aquest problema de seguretat.

Fa tan sols un mes i mig que un alumne del Sala i Badrinas també va ser atropellat al mateix pas de vianants i encara es recupera de les lesions que va patir. Així doncs, s’ha tornat a posar de manifest la poca seguretat vial de la zona transitada pels nostres fills, alumnes del Sala i Badrinas, alumnes del col·legi Sagrat Cor, veïns… Des de l’AMPA de l’escola creiem que no cal esperar a lamentar una pèrdua irreparable.

La senyalització de zona escolar, pas de vianants i velocitat màxima permesa 30 i el pas de vianants elevat sembla que no tenen el resultat esperat. Tot i fer més visible la placa, l’Ajuntament encara no ha instal·lat la tanca davant del pas de vianants, ja que tot depèn del pressupost. El que ara exigim del de l’AMPA del Sala i Badrinas és un semàfor de botó que els vianants premin quan vulguin travessar.

La policia municipal ha vingut a l’escola per impartir sessions d’educació vial als alumnes però no n’hi ha prou de conscienciar els nens i nenes, el més important és fer adonar als conductors que per aquesta zona no poden circular a tanta velocitat. A més, creiem ha de ser present un agent municipal per regular el pas a totes les hores d’entrada i sortida del centre.

Des de l’AMPA durem a terme totes les accions necessàries per garantir la seguretat dels alumnes i famílies que diàriament caminem per la zona. I de fet, ja estem en converses amb els responsables del projecte Camí Escolar Terrassa.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s