Activitat de piscina al Club Natació

Enguany hi ha famílies que no han pogut apuntar el seus fills i filles a piscina perquè no hi ha hagut prou inscrits per dur a terme aquesta activitat amb monitoratge i autocars des de l’escola. Des de la comissió d’extraescolars, però, us informem que per a les persones interessades els nens i nenes poden dur a terme cursets de piscina al Club Natació Terrassa amb unes condicions preferents per pertànyer a l’escola Sala i Badrinas.

En aquest cas l’activitat no només és oberta als alumnes d’infantil, sinó també als de primària. Els grups serien els dimarts i dimecres de 17 a 18h d’octubre a juny per 190 euros tot el curs (a pagar en dues quotes). A diferència del que es va proposar inicialment amb aquesta extraescolar, cal que els pares o familiars acompanyin els nens a les instal·lacions del Club Natació.

Si voleu apuntar els vostres fills cal que retorneu la circular que se us ha fet arribar en paper a la bústia de l’AMPA abans del dimecres 30 de setembre. Per a qualsevol consulta i mes informació podeu escriure un correu electrònic a extraescolarssb@gmail.com

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s