Últim dia d’inscripcions a extraescolars

La setmana vinent la cooperativa Eina i Vesc comencen a impartir les activitats extraescolars a l’escola, així és que avui és el darrer dia per apuntar els vostres fills i filles o bé fer alguna modificació si cal.

Amb l’Eina els nens i nenes podem fer multiesport o bé altres activitats com ara teatre, ball, manualitats, cuina en francès i la ludoteca dels divendres. A la seva web podeu omplir el formulari d’inscripció Eina, consultar la informació sobre les extraescolars d’enguany i també teniu l’opció de posar-vos-hi en contacte per resoldre altres dubtes. Els telèfons de la cooperativa són 93 736 47 22 i 648 247 285.

Les activitats de ludomúsica (de P3 a P5) i d’iniciació a l’ukelele les realitzarà una empresa especialitzada: Vesc, Casa de la Música de Terrassa. Podeu inscriure la mainada i fer consultes per correu electrònic a la coordinadora d’activitats extraescolars: agata@vesc.cat, o bé al telèfon 669 482 723.

I pel que fa al curset de piscina infantil, es durà a terme els dimarts al Club Natació Terrassa. Els monitors que acompanyaran els nens i nenes a l’autocar i els ajudaran als vestuaris són de l’Eina, així doncs, si voleu apuntar el vostre fill o filla ho heu de fer també a través del fomulari de la cooperativa que us hem indicat anteriorment.

Durant el curs sempre podeu comptar amb els membres de la comissió d’extraescolars per tal de plantejar els dubtes o qüestions que us vagin sorgint: extraescolarssb@gmail.com

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s