El regidor d’Educació es compromet a recolzar la continuïtat de l’escola

Ahir representants de l’AMPA de l’Escola Sala i Badrinas ens hem reunit de nou amb Manel Pérez, regidor d’educació de l’Ajuntament de Terrassa. El motiu de la reunió ha estat fer un seguiment de la situació actual de l’escola i estudiar tots els mitjans possibles per assegurar els espais necessaris per garantir-ne el creixement.

La nostra escola està demostrant ser un projecte educatiu exitós, tan en el pla curricular com en el d’integració. Un projecte que salvant les adversitats de la crisi actual i les «prioritzacions» en inversió del govern, aconsegueix amb la dedicació de mestres, direcció i famílies uns resultats espectaculars. El retard continu en la tramitació del projecte i la posterior construcció de l’edifici definitiu, però, pot arribar a posar límits a aquests resultats.

Un dels problemes de l’escola és la manca d’espai en la ubicació provisional actual per a encabir els mòduls prefabricats per als següents cursos, mantenint espais per a pati i activitats extraescolars. En aquesta línia, l’Ajuntament ha adquirit el compromís ferm de cedir una part del terreny del parc de Vallparadís, una pastilla de 1.700m² en la zona arbrada contigua al recinte actual de l’escola. Aquesta cessió es durà a terme així que hi hagi el compromís del Departament d’Educació de la Generalitat de col·locar el nou mòdul necessari pel curs vinent. Aleshores estarà tot en condicions per usar-ho a partir de setembre.

El regidor s’ha compromès així mateix a continuar l’aposta per aquesta escola i defensar-la intensament, mantenint-ne el prestigi que ha propiciat un altíssim nivell de matrícula. Pérez proposa acompanyar els representants de l’escola a una reunió amb el Departament d’Educació de la Generalitat, per tal d’insistir en la necessitat que es faci una planificació a 4 anys vista i avaluar la viabilitat de l’escola en la ubicació actual.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s